8 شخصیت خلق شده توسط جناب آقای علی رادمند با نام «دُردانه‌های یـاوری»، به دست جناب آقای محمد علی اعلمی، جان گرفتند و پاپِت‌های آنها ساخته شد که در اجرای زنگ کتابخانه از آنها کمک گرفته می‌شود.

به منظور برگزاری کلاسی تعاملی و گفتگو محور، علاوه بر پلتفرم انتخابی، «دفترچه‌های کار» متناسب با موضوعات ارایه شده در کلاس، سناریو نویسی و با بهره‌گیری از دُردانه‌های یاوری، توسط سرکار خانم نگار متولی تصویرسازی و در آتلیه جامعه یاوری صفحه آرایی و طراحی شد. این دفترچه‌ها با هدف تقویت نوشتار و دریافت دیدگاه دانش‌آموزان در رابطه با موضوعات کلاسی است، که هرساله میان دانش‌آموزان زنگ کتابخانه، توزیع می‌شود.

این دوره در سال تحصیلی 1400-1399 روزهای شنبه، یکشنبه و دوشنبه، از ساعت 9 الی 12 برای پایه‌های اول تا ششم مدرسه دخترانه شهید آوینی و چهارم و پنجم و ششم مدرسه پسرانه شهید مرادی برگزار شد. میانگین 30 دانش‌آموز به صورت هفتگی در زنگ کتابخانه حضور یافتند. در این دوره حدود 40 عنوان کتاب خوانده و 30 انیمیشن موضوعی پخش شد. در سال تحصیلی 1401-1400 باتوجه به اقبال پرشور مدارس استان لرستان و پیگیری و اشتیاق آموزش و پرورش استان خراسان جنوبی، این طرح در 15 مدرسه مقطع ابتدایی و باحضور حدود 2/600 دانش‌آموز دختر و پسر از این دو استان، در حال برگزاری است. امسال ماتریسی برای منابع مورد استفاده در هر جلسه تنظیم شده است که با اجرای آن بیش از 180 عنوان کتاب با دانش‌آموزان شش پایه همخوانی خواهد شد. به این منظور و به جهت آماده سازی فایل‌های دیجیتال بیش از 3/000 صفحه کتاب داستان با مجوز ناشران آن اسکن گردید.

در این راستا جا دارد که با احترام از جناب آقای محمدعلی صدر قائنی (شرکت فراسیستم افق) کمال سپاس و امتنان را داشته باشیم که بعد از طرح موضوع با ایشان مبلغ 680/000/000 ریال طی دو مرحله برای تولید 3/000 جلد از دفترچه‌های کار زنگ کتابخانه، هزینه آنها را به دانش‌آموزان عزیز این طرح هدیه نمودند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *